Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jaarverslag Nederlandse politie 2000

Datum nieuwsfeit: 24-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Jaarverslag Nederlandse politie 2000

22 oktober 2001
In het Jaarverslag Nederlandse Politie geschetst op welke wijze en in welke mate de korpsen in 2000 gerichte aandacht aan de beleidsthemas (jeugdcriminaliteit, geweldscriminaliteit, zware en georganiseerde criminaliteit, verkeersveiligheid en de politiële milieutaak) uit het Beleidsplan Nederlandse Politie hebben besteed. Centraal staat wat door de Nederlandse politie in 2000 is gedaan en bereikt. Het Jaarverslag Nederlandse Politie bevat ook de ontwikkeling van de financiële positie van de korpsen en de financiële resultaten over het jaar 2000.
In het Jaarverslag Nederlandse Politie worden geen aanzetten tot nieuw beleid gegeven. Het jaarverslag bevat ook geen vergelijking van de prestaties van de verschillende politiekorpsen. Het is een document waarin een landelijk beeld over het jaar 2000 wordt geschetst m.b.t. de verschillende onderwerpen die zijn opgenomen in het Beleidsplan Nederlandse Politie 1999-2002. Informatie over het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) zal met ingang van 2001 in het jaarverslag worden opgenomen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie