Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jaarverslagen Geschillencommissie Arbodiensten online

Datum nieuwsfeit: 24-10-2001
Bron: FNV
Zoek soortgelijke berichten
FNV

Jaarverslagen Geschillencommissie Arbodiensten online ARBO - arbo@dds.nl

Wat is een reïntegratieplan? 'Een verplichte administratieve handeling die tijdig moet worden gedaan om te voorkomen dat de werkgever van arbeidsongeschikten een boete krijgt', aldus de vertegenwoordiger van een arbodienst. Opmerkelijk? Er staan meer opmerkelijke zaken in de Jaarverslagen van de Geschillencommissie Arbodiensten. Wat is een reïntegratieplan? 'Een verplichte administratieve handeling die tijdig moet worden gedaan om te voorkomen dat de werkgever van arbeidsongeschikten een boete krijgt', aldus de vertegenwoordiger van een arbodienst. Opmerkelijk? Er staan meer opmerkelijke zaken in de Jaarverslagen van de Geschillencommissie Arbodiensten. Over vergeefse pogingen van werknemers ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie