Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Grote taxi-actie bij de introductie van Microsoft Windows XP

Datum nieuwsfeit: 25-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Microsoft Persbericht

Geachte redactie,

Grote taxi-actie bij de introductie van Microsoft Windows XP

Op 25 oktober introduceert Microsoft Windows XP voor zowel de consument als de zakelijke gebruiker. Als onderdeel van de campagne gaat Microsoft die dag het Nederlandse publiek hierop in de vier grote steden - Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht - op een bijzondere manier attenderen. Daar rijden die dag 25 speciaal beschilderde taxi 's die mensen die daarin stappen gratis naar hun bestemming brengen (tot 15 km in de stad). Daarnaast krijgen ze een gratis exemplaar van de Microsoft eXPerience Live! Cd overhandigd. Deze Cd is slechts in een beperkte oplage beschikbaar. Hierop staat een interactieve demo van Windows XP, de Nederlandstalige versie van MSN Explorer en een tool, dat nagaat of een PC geschikt is voor een upgrade naar Windows XP. Ook bevat de cd acht muziektracks van Nederlandse en internationale artiesten waaronder Volumia en Frank Boeijen, samen met uitgebreide informatie over de artiesten.

Met het Windows XP besturingssysteem neemt Microsoft afscheid van de Windows 9.X (95, 98 en ME) lijn en brengt de bekende betrouwbaarheid en stabiliteit van Windows 2000 op eenvoudige manier binnen het bereik van de PC thuisgebruiker. Microsoft Windows XP is een snel, betrouwbaar, gemakkelijk, grafisch aantrekkelijk en krachtig PC-besturingssysteem. Voor zowel beginners als doorgewinterde PC-experts biedt Windows XP de functionaliteit waar zij behoefte aan hebben: digitale muziek beluisteren, een digitale video opnemen en bewerken, gebruikmaken van Internet, netwerken inrichten, games spelen en werken met kantoortoepassingen.

Voor meer informatie:

Microsoft B.V., Aurelia van den Berg, Manager Marketing Services, telefoon: +31 (0)20 - 500 12 32 of Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Perlita Fränkel, telefoon: +31 (0)23 - 562 82 08.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie