Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Telfort benoemt Director Networks & Systems

Datum nieuwsfeit: 25-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Telfort
Zoek soortgelijke berichten
Telfort

Telfort benoemt Peter Steggerda tot Director Networks & Systems

Amsterdam, 25 oktober 2001 - Peter Steggerda is met ingang van oktober 2001 benoemd tot Director Networks & Systems van Telfort. Hij was tot op heden werkzaam als Manager Network Operations bij Telfort.

Peter Steggerda heeft in de afgelopen jaren een aanzienlijke hoeveelheid kennis en ervaring opgedaan bij onder meer de afdeling Operations van Telfort.

In januari 1988 begon Peter Steggerda zijn carrière bij Siemens Nederland in de functie van Projectleider Infrastructure. In 1995 kwam hij terecht bij Libertel, waar hij verantwoordelijk was voor twee van Libertels lokale Network Maintenance Centres. In 1997 begon hij bij Enertel als Business Consultant en werd hier later Manager Network Operations, dezelfde functie die hij in januari 2000 bij Telfort ging vervullen.

Dankzij de inspanningen van de afdelingen Networks & Systems en Network Operations heeft Telfort inmiddels een hoogwaardig netwerk met een populatie-dekkingspercentage van 98,6% (gemeten per 1 september 2001). Gezien de toenemende vraag naar mobiele diensten werkt Telfort continue aan de uitbreiding van zijn mobiele netwerk, Peter Steggerda zal hier een belangrijke en sturende rol in gaan vervullen.

Over Telfort
Telfort helpt consumenten en zakelijke klanten bij het vinden van hun weg in de vele nieuwe mogelijkheden op het gebied van mobiele telefonie en mobiele datacommunicatie. Daarvoor maakt Telfort gebruik van de nieuwste technologieën. Zo introduceerde Telfort in 2000 als eerste operator GPRS in Nederland. In de toekomst zal hier ook UMTS bijkomen. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door meer dan 1100 enthousiaste medewerkers, die elk voor zich verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van het aanbod aan klanten.

Telfort maakt deel uit van mmO2 plc., voorheen BT Wireless, de mobiele divisie van BT. O2 bereidt zich momenteel voor op een geplande beursgang in november 2001. O2 wordt in Nederland vertegenwoordigd door Telfort, in Engeland door BT Cellnet, in Duitsland door VIAG Interkom, in Ierland door Digifone en op Isle of Man door Manx Telecom. Genie is de mobiele internet divisie van mmO2.

25-10-01

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie