Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Man zwaar gewond bij ongeval in Zeeland

Datum nieuwsfeit: 25-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Uden 25-10-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

INSLUIPER NEEMT GELD WEG

Woensdagmiddag zag een insluiper kans om een portemonnee met geld weg te nemen in een bedrijf aan de Frontstraat in Uden. De man werd overlopen door een medewerkster en maakte zich daarna uit de voeten. Men mist enkele honderden guldens en een rijbewijs.

AUTO WEG

In de nacht van dinsdag op woensdag is een auto gestolen op de Abdijlaan in Uden. Het be-trof een witte Opel Kadett, kenteken XY-69-ZH.

INBRAKEN IN CENTRUM UDEN

Afgelopen nacht is op verschillende plaatsen ingebroken in het centrum van Uden. In een winkel aan de Passage is men wel binnen geweest, doch er wordt niets vermist. Uit een win-kel aan de Promenade werd een aktekoffertje gestolen, dat teruggevonden werd in de buurt van een winkel aan de Zuiderpassage. Hier werd een ruit vernield en geld weggehaald. Ook winkels aan het Mondriaanplein, Passage en de Galerij hadden braakschade

INBRAAK IN RECREATIEWONING

Woensdagavond is ingebroken in een recreatiewoning aan de Zeelandsedreef in Schaijk. Na het vernielen van een raam nam de dief een videocamera weg en enkele honderden gul-dens.

MAN ZWAAR GEWOND BIJ ONGEVAL

Afgelopen nacht is bij een eenzijdig ongeval op de Bergmaas in Zeeland een 35-jarige inwo-ner van Schaijk zwaar gewond geraakt. De politie trof de man onder het bloed aan op Groot-veld in Zeeland. Na onderzoek bleek dat zijn auto total loss stond in de berm van de Berg-maas. De man rook naar het gebruik van alcohol en verklaarde cocaïne te hebben gebruikt. Na onderzoek in het ziekenhuis bleek dat het slachtoffer een klaplong had opgelopen en vermoedelijk gebroken ribben. De juiste toedracht van het ongeval wordt nog onder-zocht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie