Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 25-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 25-10-2001
3e persbericht 25 oktober 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Bromfietser gewond
Op de Dr. Berlagelaan, ter hoogte van de Salomon de Braystraat, is donderdag om 15.00 uur een 16-jarige bromfietser uit St. Oedenrode zwaar gewond geraakt toen hij met zijn bromfiets tegen een boom reed. De jongen moest, volgens zijn zeggen, uitwijken voor een fietster die slingerende over het fietspad reed. De jongen is met onbekende verwondingen in het Diaconessenhuis opgenomen. De politie zoekt getuigen van het ongeval, met name een meisje dat op een omafiets reed en gekleed was in het paars.

Helmond: Snelheidscontroles
Donderdag is op drie plaatsen in Helmond een snelheidscontrole gehouden.


- Tussen 8.20 en 10.20 uur gebeurde dat op de Rivierensingel. Er passeerden 276 voertuigen. 20 bestuurders reden te hard. 50 km/u. is de maximumsnelheid. Er werd geen hoogste snelheid gemeten.


- Op de Engelseweg werd tussen 11.00 en 12.45 uur gecontroleerd. Hier werden 1229 voertuigen gecontroleerd. De snelste reed 73 km/u. terwijl 50 toegestaan is.


- Bij een controle op de Rochadeweg tussen 14.10 en 15.30 uur werden 665 voertuigen gecontroleerd. 11 bestuurders reden te hard. De topper was hier 102 km/u. 80 km/u. mag.

Helmond: Jongen bestolen
Een negenjarige jongen uit Aarle Rixtel is donderdag rond 16.00 uur in de Elzaspassage bestolen van zijn plastic tas met daarin een gameboy met spelletjes. De jongen stond te wachten op zijn moeder die even een winkel in was gegaan. Een ongeveer 25-jarige man met een blauw petje op rukte de tas uit zijn handen en rende weg in de richting van de Veestraat. De waarde is ongeveer fl. 600,=.

Maarheeze: Woninginbraak
Donderdag tussen 11.00 en 18.00 uur is ingebroken in een woning aan het Kamersven. De voordeur werd opengebroken en de bewoner mist een tv-toestel, een cd-speler, twee klokken en een zilveren schaal.

Veldhoven: Elektricien zwaar gewond
Een 30-jarige man uit Bergeijk is donderdag om 15.10 uur bij werkzaamheden aan een meterkast in een bedrijf aan de Run zwaar gewond geraakt. De man was bezig een nieuwe elektriciteitsgroep op een bestaande groepenkast aan te sluiten. Hij had de stroom niet uitgeschakeld. Door onbekende oorzaak ontstond er kortsluiting in de groepenkast en de man kreeg een steekvlam in zijn gezicht. In de meterkast ontstond brand. Het slachtoffer werd door een werknemer van het bedrijf waar hij zijn werk verrichtte, een 41-jarige man uit Eersel, opgevangen. De brandweer bluste het vuur. De man uit Bergeijk is met tweedegraads verbrandingen in het St. Josephziekenhuis opgenomen. De man die hem te hulp schoot had ademhalingsproblemen. Hij kon na behandeling het ziekenhuis verlaten.

Mierlo: Portemonnees gestolen
Uit een woning aan de Aardborstweg zijn woensdag tussen 12.50 en 13.15 uur twee portemonnees gestolen. Dat gebeurde toen de bewoonster van de woning bezig was in de stal. De achterdeur van de woning was niet afgesloten. De portemonnees lagen in de keuken. In de portemonnees zaten pasjes en in totaal 125 gulden.

Nuenen: Zakkenroller
Een 52-jarige Nuenense vrouw is donderdag tussen 15.00 en 15.30 uur het slachtoffer geworden van een zakkenroller. Zij was aan het winkelen in een supermarkt aan de Parkstraat. De portemonnee met pasjes en fl. 60,= was uit haar schoudertas gehaald.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie