Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

LCI in liquiditeitsproblemen door Oostenrijkse dochter

Datum nieuwsfeit: 25-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
LCI Technology Group NV

Persbericht
LCI in liquiditeitsproblemen

's-Hertogenbosch, Nederland - 25 oktober 2001

LCI Technology Group NV heeft liquiditeitsproblemen als gevolg van de gang van zaken bij haar Oostenrijkse dochterondernemingen.
Bij een van de Oostenrijkse bedrijven (CCW) is door het onderzoek van de afgelopen weken een niet-gedekt tekort geconstateerd van meer dan EUR 30 miljoen. Dit tekort is in de loop van enkele jaren ontstaan en is verborgen gehouden door frauduleuze handelingen.

De LCI holding staat hierdoor onder verdere liquiditeitsdruk en overlegt met haar banken over een herfinancieringsprogramma. Dit overleg heeft tot nu toe niet tot resultaten geleid en verloopt moeizaam.

LCI Technology Group (LCI) is een groep van 22 bedrijven actief in de Informatie en Communicatie Technologie.

Bij de bedrijven van LCI werken wereldwijd circa 1000 personen. De medewerkers van LCI zijn hoog gespecialiseerde ICT consultants, ontwikkelaars, uitvoerders en projectmanagers. Zij stellen hun kennis in dienst van meer dan 400 grote bedrijven en overheden.

LCI bedrijven zijn actief op de volgende gebieden: on-line education; security; wireless office information (B2B); Execution Chain Management; software & consulting; secure printing; authentication; E2E security; encryption; integration and services; media on-line content; content development; helpdesk; customer support; network monitoring; outsourcing; application software; application service providers; security consulting; mobile application development, etc. LCI Technology Group is genoteerd op de effectenbeurs van Amsterdam, Euronext Amsterdam (tickersymbool: LCI).

LCI is actief in 14 landen in Europa en de Verenigde Staten met bedrijven die onder meer zijn gevestigd in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Tsjechië en de Verenigde Staten van Amerika.
Het hoofdkantoor van LCI Technology Group NV is gevestigd in Nederland.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:  LCI Technology Group N.V.
Tel.: + 31 73 645 5255
Fax + 31 73 645 5296
E-mail (info@nl.lcigroup.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie