Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatiebijeenkomst fietspad Middelharnis

Datum nieuwsfeit: 25-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

08-10-2001

Informatiebijeenkomst fietspad Middelharnis

Donderdag 25 oktober organiseert de provincie Zuid-Holland in het gemeentehuis van Middelharnis een informatiedag over de aanleg van een fietspad langs de Staverseweg (N215) en de aanleg van plateaus op de parallelweg langs de Langeweg in Middelharnis.

Het nieuwe fietspad zorgt voor een verbinding tussen Middelharnis en Dirksland. Het fietspad sluit aan op de fietstunnel Oudelandseweg/ Staverseweg. Plateaus op de parallelweg langs de langeweg tussen Middelharnis en Oude Tonge zorgen ervoor dat automobilisten hun vaart verminderen, dit verhoogt de verkeersveiligheid.

Tijdens de bijeenkomst geven het ingenieursbureau IBZH en de vertegenwoordigers van de provincie Zuid-Holland informatie en kunt u vragen stellen.

U bent van harte welkom op de informatiedag in het gemeentehuis van Middelharnis, Koningin Julianaweg 45, van 16.00 uur tot 17.30 uur en van 19.00 tot 21.00 uur.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie