Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werkzaamheden Rijnzichtweg / A44 gemeente Oegstgeest

Datum nieuwsfeit: 25-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oegstgeest

Werkzaamheden Rijnzichtweg / A44.

In het kader van de doorstroming Openbaar Vervoer zal de verkeersregelinstallatie op het kruispunt A44 en de Rijnzichtweg worden aangepast.
Hiervoor is het noodzakelijk om op de afritten detectielussen voor de bussen aan te brengen.
Na overleg met Rijkswaterstaat is vastgesteld dat deze werkzaamheden alleen 's nachts uitgevoerd mogen worden. Dit vanwege de hoge verkeersintensiteiten overdag op de afritten. Deze werkzaamheden zullen aanvangen op de westelijke afrit van de A44 (nr. 7)op 30 oktober vanaf 21.00 uur tot ± 24.00 uur. Deze afrit zal dan gesloten zijn voor alle verkeer. Als deze werkzaamheden gereed zijn zal de oostelijke afrit worden afgesloten voor alle verkeer op 30 oktober vanaf ± 23.55 tot uiterlijk 31 oktober 6.00 uur.
Gelijktijdig met deze werkzaamheden zullen noodzakelijke aanpassingen plaatsvinden op de Rijnzichtweg. De werkzaamheden zullen enige geluidsoverlast met zich meebrengen. Voor meer informatie: de heer F. J. van Heijningen 071-5191 870.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie