Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergaderingen gemeente Oegstgeest

Datum nieuwsfeit: 25-10-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oegstgeest

Vergaderingen

Vergadering beroep en bezwaar Op woensdag 31 oktober 2001 vindt een vergadering van de commissie voor de behandeling van bezwaar- en beroepschriften plaats. De volgende bezwaarschriften komen aan de orde: 19.30 uur: een bezwaarschrift gericht tegen de verleende sloopvergunning voor het slopen van opstallen en het verwijderen van asbest uit barakken gelegen aan de Oude Rijnsburgerweg 22 t/m 66. 20.00 uur: een bezwaarschrift gericht tegen de aanschrijving inzake brandveiligheid café restaurant "De Roode Leeuw" 20.30 uur: een bezwaarschrift inzake de brandveiligheid van hotel restaurant "Het Witte Huis". Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat: ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie