Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergunningen gemeente Oegstgeest

Datum nieuwsfeit: 25-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oegstgeest

Vergunningen

Huis-aan-huiscollecte
Een inzamelingsvergunning is van 4 tot en met 10 november 2001 is verleend aan de Stichting Sharif te Amsterdam voor een huis-aan-huis collecte ten behoeve van een onderwijscentrum in Paramaribo. De aanvraag en de verleende vergunning liggen ter inzage bij de heer F. van Rijn van de afdeling Burgerzaken, tel. (071) 51 91 785.

Ingekomen bouwaanvragen en meldingen Bij de gemeente zijn de volgende aanvragen om bouwvergunning/meldingen inzake het voornemen te gaan bouwen ingekomen:
· Juffermansstraat 22A - bouwen serre achterzijde woonhuis
· Jacob van Ruysdaellaan 15 - bouw twee dakkapellen
Alle hierboven genoemde bouwaanvragen liggen vanaf 25 oktober t/m 7 november 2001 op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis op het adres Rhijngeesterstraatweg 13.

Verleende bouwvergunning/geaccepteerde meldingen
· Emmalaan 40 - bouw berging en carport
· Emmalaan 45 - veranderen en uitbreiden woonhuis
· Laan van Arenstein 22 - uitbouw zijgevel
· Jacob van Maerlantlaan 6 - uitbreiden woonhuis
· Groenhovenlaan 12 - wijzigen gevel garage
· Eduard van Beinumlaan 53 - bouw dakkapel voorzijde
· Salvialaan 35 - plaatsen dakkapel
· Rijnsburgerweg 65 - uitbreiden kas
Alle hierboven genoemde bouwvergunningen/meldingen liggen vanaf 25 oktober t/m 7 november 2001 op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis op het adres Rhijngeesterstraatweg 13. Tegen een besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na publicatie schriftelijk en gemotiveerd bezwaren indienen het College van Burgemeester en Wethouders van Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.

Als u informatie wilt over het aanvragen van een bouwvergunning of een bestemmingsplan wilt inzien, kunt u een afspraak maken met de afdeling Bouwen en Wonen, Rhijngeesterstraatweg 13, telefoon (071) 51 91 761.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie