Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Flevoland Emmeloord

Datum nieuwsfeit: 25-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: Emmeloord 25-10-2001
Onderzoek drugshandel afgerond
Stafdienst Communicatie, Saskia van Bruinessen, 06-53224343

Politieonderzoek afgerond
Aanhoudingen voor handel in drugs

EMMELOORD Na tips doekte de politie eind september twee drugspanden in Emmeloord op. Daarbij zijn vier hoofdverdachten aangehouden waarvan drie inmiddels in bewaring gesteld zijn en één heengezonden is. Het onderzoek is voor de politie afgerond en naar de officier van justitie gestuurd.

Na tips dat vanuit een pand op de Van Diggelenstraat en een pand op de Pallasstraat handel in verdovende middelen plaatsvond, startte de politie een onderzoek. Onder leiding van de rechter-commissaris deed de politie eind september een inval in beide panden.

Van Diggelenstraat
In de woning op de Van Diggelenstraat trof de politie 4 personen aan die allemaal zijn aangehouden. Het gaat om drie inwoners van Emmeloord (38 jaar, 46 jaar en 28 jaar) en één van de twee hoofdverdachten een 29-jarige man uit Utrecht. Tijdens de huiszoeking kwam de andere hoofdverdachte, een 27-jarige vrouw uit Emmeloord, binnen en zij werd ook aangehouden. Bij de twee hoofdverdachten werd ongeveer 19 gram cocaïne aangetroffen. Deze is in beslag genomen. Beiden verdachten zijn op 1 oktober door de rechter-commissaris in bewaring gesteld. De andere verdachten zijn na verhoor heengezonden.

Pallasstraat
Bij de binnentreding op de Pallasstraat zijn 5 mensen aangehouden. Het gaat om de hoofdverdachten een 40-jarige man en zijn 17-jarige zoon uit Emmeloord. Drie bezoekers (35, 46 en 51 jaar, allen inwoners van Emmeloord) die in het pand aanwezig waren, zijn ook aangehouden. Tijdens de doorzoeking van de woning vond de politie ongeveer 11 gram cocaïne. Deze is in beslag genomen. De 40-jarige hoofdverdachte is op
1 oktober door de rechter-commissaris in bewaring gesteld. De rest van de verdachten zijn na verhoor heengezonden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie