Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Alders ontvangt Hongaarse delegatie uit provincie Féjer

Datum nieuwsfeit: 25-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Groningen

Groningen, 24 oktober 2001 Persbericht nr. 216

Commissaris van de Koningin H. Alders ontvangt Hongaarse delegatie uit provincie Féjer.

Op donderdag 25 oktober om 16. 00 uur ontvangt de heer Alders een delegatie uit de Hongaarse provincie Féjer in het Provinciehuis, Martinikerkhof 12 te Groningen.
De delegatie is op uitnodiging van de Streekraad Oost-Groningen op een 4-daags werkbezoek in de provincie om te praten over samenwerking op het terrein van economische zaken, plattelandsontwikkeling en waterbeheer.

Het werkbezoek vormt een eerste stap in de verdere concretisering van de samenwerking tussen de Streekraad Oost-Groningen, het Waterschap Hunze en Aa's, de Vereniging Nederlandse Gemeenten en het in DAGIN (Dutch Agricultural & Industrial Network) samenwerkend noordelijk midden- en kleinbedrijf.

De provincie Féjer werkt met twee andere provincies, Veszprem en Komarom-Esztergom aan de ontwikkeling en uitvoering van een regionaal ontwikkelingsprogramma vergelijkbaar met het Samenwerkingsverband Noord Nederland en het ontwikkelingsprogramma "Kompas voor het Noorden". Door de heer Alders wordt hierop een nadere toelichting gegeven.

U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met afdeling Bestuurscontacten, Marga Bertens, tel: 050-3164765

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie