Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Eemland

Datum nieuwsfeit: 25-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 25-10-2001

Politieberichten district Eemland zuid, 09.05 uur
Aanrijding letsel

AMERSFOORT - Dinsdagochtend rond acht uur vond aan de Dorresteinseweg een aanrijding plaats tussen twee personenautos waarbij een 40-jarige en 33-jarige man uit Hilversum gewond raakten.

Het ongeluk ontstond doordat de 33-jarige bestuurder op de verkeerde weghelft reed en ter hoogte van de Dorresteinsesteeg tegen het voertuig van een 27-jarige vrouw uit Amersfoort botste.

De 33-jarige man uit Hilversum raakte licht gewond aan zijn schouder en nek. De 40-jarige passagier had last van zijn borstkas en is overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw bleef bij de aanrijding ongedeerd. De voertuigen raakten zwaar beschadigd.

De Hilversummer zei op de verkeerde weghelft te hebben gereden omdat hij verdwaald was.

Doorrijden na aanrijding

AMERSFOORT Woensdagavond rond kwart over elf vond op de Hooglandseweg-Noord een aanrijding plaats tussen een bromfiets en een personenwagen waarna de automobilist is doorgereden.

Een 17-jarige bromfietsbestuurster, afkomstig uit Amersfoort, werd aangereden doordat de bestuurder van de auto op de verkeerde weghelft reed en haar niet kon ontwijken. De passagier die bij het meisje achterop de bromfiets zat, viel door de aanrijding op de grond en liep knieletsel op. Deze jongen, een 15-jarige jongen uit Amersfoort, is voor controle naar het ziekenhuis overgebracht. Het meisje bleef ongedeerd.

De politie heeft de zaak in onderzoek.

Aanhoudingen na vechtpartij

LEUSDEN Woensdagmiddag zijn omstreeks half zes op de De Mulderij twee 17-jarige meisjes, afkomstig uit Amersfoort en Leusden, aangehouden voor de mishandeling van een 18-jarige vrouw uit Leusden.

Een omstander wist de vechtpartij te stoppen door in te grijpen. De 18-jarige vrouw die onder meer trappen tegen haar hoofd kreeg, hield geen letsel aan de vechtpartij over. De aanleiding van de vechtpartij is nog onbekend. De politie onderzoekt de zaak.

Snelheidscontrole

WOUDENBERG Woensdagmiddag controleerde de politie van vijf tot zes uur op de Voskuilerweg met een lasergun de snelheid van veertig voertuigen. Politieagenten constateerden negen overtredingen. De hoogst gemeten snelheid was 105 km/u, terwijl 60 km/u is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie