Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Kerkrade

Datum nieuwsfeit: 25-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 25-10-2001 Politieberichten district Kerkrade (RKey; 14.20 u) Donderdag, 25 oktober 2001

District Kerkrade

Bocholtz; schouder uit kom
Afgelopen woensdagavond omstreeks 20.15 uur is in een tunnel op de Groeneweg in Bocholtz een 46-jarige bestuurder van een motor uit Lemiers door nog onbekende oorzaak met zijn motor ten val gekomen. Daarbij raakte de motorbestuurder gewond. Hij werd per ambulance overgebracht naar het Atriumziekenhuis in Heerlen waar bleek dat tengevolge van zijn val met de motor een schouder uit de kom was geraakt. Die werd in het ziekenhuis weer gezet. De politie stelt een onderzoek in naar deze eenzijdige aanrijding.

Simpelveld; aanrijding
Afgelopen woensdagmorgen omstreeks 11.30 uur vond op de Remigiusstraat in Simpelveld een aanrijding plaats. Een 41-jarige bestuurder van een motor uit Simpelveld botste / schepte met zijn motor een 71-jarige man (voetganger) uit Simpelveld die de weg overstak. Beide bij de aanrijding betrokken mannen kwamen ten val. De 71-jarige voetganger uit Simpelveld raakte bij de aanrijding gewond en werd met ondermeer een gecompliceerde beenbreuk, een schouderfractuur en een hoofdwond overgebracht naar het Atriumziekenhuis in Heerlen. De politie stelt een nader onderzoek in naar de precieze oorzaak en toedracht van de aanrijding.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie