Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De Amersfoortse introduceert pensioen checklist

Datum nieuwsfeit: 25-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht De Amersfoortse

Keywords: Amersfoortse, De Amersfoortse Verzekeringen, inkomen, verzekeraar, verzekeringen, zelsfstandige ondernemer, dga, particulier, pensioen, ziektekosten, zorg, arbeidsongeschiktheid, ASR Groep, assurantie, assurantieadviseur, adviseur, tussenpersoon, intermediair, reintegratie

DE AMERSFOORTSE INTRODUCEERT DE PENSIOEN CHECKLIST TIJDENS STUDIEREIS NAAR MALTA

Pensioenen en pensioenwetgeving bevinden zich in een stroomversnelling. De hoogste tijd om het intermediair weer eens te voorzien van een gedegen update van hun pensioenkennis. Tijdens een Pensioen studiereis naar Malta hebben 150 pensioenadviseurs kennis kunnen maken met De Amersfoortse Pensioen Checklist, een handig instrument in de veranderende pensioenwereld.

De Amersfoortse Pensioen Checklist vermeldt puntsgewijs en in chronologische volgorde de belangrijkste wijzigingen in de pensioenwetgeving. Met behulp van de checklist kan de pensioenadviseur op vrij eenvoudige wijze de bestaande regelingen in zijn pensioenportefeuille analyseren en nagaan welke aanpassingen nodig zijn. De Checklist wordt vergezeld door de Pensioenkalender. Met behulp van de kalender is de pensioenadviseur in staat om samen met de werkgever de noodzakelijke veranderingen te plannen en om de werkdruk binnen zijn eigen portefeuille te verdelen.

De jaarlijkse studiereis van De Amersfoortse stond geheel in het teken van pensioenen. De reis bood een interessant, praktijkgericht en compact programma. Naast de introductie van De Checklist werden tijdens het congres de achtergronden van de wetgeving en de kansen en bedreigingen voor de adviseurs naar de voorgrond gehaald; mevrouw A. Vollenbroek, fiscaal jurist bij Watson Wyatt Brans & co, gaf een duidelijke uitleg van de verschillende wettelijke ontwikkelingen.

Het prachtige Malta en het sterke inhoudelijke programma maakten De Amersfoortse Pensioen studiereis tot een groot succes.


De Amersfoortse Verzekeringen
Drs R.J.M. Otten
directeur Commerciële Zaken & Marketing
Telefoon: (033) 464 2418

Terug


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie