Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kerstkaartenactie voor zwerfkinderen Brazilië

Datum nieuwsfeit: 25-10-2001
Bron: FNV
Zoek soortgelijke berichten
FNV

Kerstkaartenactie voor zwerfkinderen Brazilië
Mondiaal - (Marjan.Brunner@vc.fnv.nl)

Ze zijn kleurrijk, uitbundig en met liefde gemaakt, de kerstkaarten van het Braziliaanse opvangproject Travessia. Ze zijn kleurrijk, uitbundig en met liefde gemaakt, de kerstkaarten van het Braziliaanse opvangproject Travessia. De zwerfkinderen uit Sao Paolo hebben er hun best op gedaan. De allermooisten zijn nu gedrukt met een citaat van Bertolt Brecht in het Portugees en in het Engels. 'Every art contribute to the greatest of all arts, the art of living.' De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan Travessia, zodat de medewerkers door kunnen gaan met het begeleiden van de straatkinderen. En de straatkinderen uiteindelijk weer bij hun familie kunnen intrekken om een beter leven te krijgen. FNV Magazine schreef er al over in nummer 15 van dit jaar. Nu helpt de redactie mee met de kerstkaartenactie van Travessia.

U kunt het project steunen door een pakketje van zes kaarten te bestellen. Ze kosten slechts f12,50, inclusief verzendkosten. Dit bedrag kunt u overmaken op gironummer 4967527, ten name van Stichting FNV Pers te Utrecht, onder vermelding van 'Kerstkaartenactie Zwerfkinderen'. Vergeet niet uw volledige naam en adres erbij te vermelden. De kerstkaarten komen dan in de eerste week van december naar u toe. Deze actie loopt tot 19 november.

Meer nieuws? Ga naar www.fnv.nl/mondiaal .

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie