Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werkzaamheden in binnenstad Ede

Datum nieuwsfeit: 25-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Werkzaamheden in de binnenstad

In de komende periode worden werkzaamheden in de binnenstad verricht. In het volgende overzicht kunt u lezen waar dit gebeurt. Zo wordt ook duidelijk op welke plaatsen u mogelijk overlast kunt ondervinden.

Detmarlaan
Vanaf donderdag 25 oktober start de herinrichting van de Detmarlaan. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot 14 december. De werkelijke einddatum is afhankelijk van het weer. De vernieuwde Detmarlaan krijgt een middenloper met acaciabomen. Aan beide zijden van deze middenloper komt een rijbaan voor verkeer. Bovendien wordt de laan voorzien van nieuwe lichtmasten en wordt ook de riolering vervangen. De herinrichting gaat ook gepaard met het kappen van vier iepen. Deze worden straks vervangen door genoemde acacia's waarvan er 20 worden geplaatst. De omwonenden van de Detmarlaan zijn inmiddels door een brief op de hoogte gesteld. Voor inlichtingen over het werk kunt u contact opnemen met de opzichter van de gemeente, de heer R. Groeneveld, tel. (06) 53 36 67 55. U kunt ook de projectrealisator bellen, de heer B. van Loenen, tel. (0318) 68 02 92.

Herinrichting Brouwerstraat
Van 29 oktober t/m eind december wordt gewerkt in de Brouwerstraat. De riolering wordt gedeeltelijk vervangen en ook wordt de openbare ruimte opnieuw ingericht. Bij dit laatste worden klinkers gelegd tussen de winkels bij Cultura en het Kuiperplein. Ook worden banken, bomen en fietsparkeervoorzieningen geplaatst.

Kruispunt Telefoonweg-Veenderweg
Op het kruispunt van de Telefoonweg met de Veenderweg wordt een asfaltplateau aangelegd. Dit wordt gedaan om de kruising veiliger te maken. Het werk aan het kruispunt wordt van 22 oktober t/m 16 november uitgevoerd. Het doorgaande verkeer wordt in deze periode omgeleid. De omleiding wordt aangegeven door middel van borden. Parkeerders kunnen tijdens het werk aan de kruising blijven parkeren op het Kuiperplein. Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer R. Groeneveld, opzichter van de gemeente Ede, tel. (06) 53 36 67 55.
---

Ede, 26 oktober 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie