Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Panta Reizen biedt forse kortingen voor vijftien steden

Datum nieuwsfeit: 25-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Travel Unie International Nederland N.V.
Zoek soortgelijke berichten
Travel Unie International Nederland N.V.


Panta Reizen biedt forse kortingen

25 oktober 2001
In samenwerking met KLM biedt stedenspecialist Panta Reizen vanaf vandaag aantrekkelijke kortingen voor vijftien steden uit de brochure.

De korting bedraagt maar liefst 65 per persoon per arrangement naar Barcelona, Nice, Genve en Edinburgh. Voor Madrid, Kopenhagen, Istanbul en Athene geldt een korting van 25, terwijl Berlijn, Budapest en Rome 20 minder per persoon kosten. Verder zijn er kortingen voor Lissabon ( 35), Wenen ( 30), Veneti ( 15) en Londen ( 13).

Ieder arrangement bestaat uit een KLM-vlucht met vertrek vanaf Amsterdam en twee hotelovernachtingen. Het verblijf dient minimaal een zaterdagnacht of drie nachten te zijn en het maximumverblijf is 14 dagen.

De korting is van toepassing op alle boekingen tot 15 december 2001, waarbij de heenreis voor 30 maart 2002 plaatsvindt. De kortingen gelden voor alle gepubliceerde pakketreizen naar de genoemde bestemmingen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie