Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Activiteiten-agenda Natuurhistorisch museum Maastricht

Datum nieuwsfeit: 25-10-2001
Bron: Natuurhistorisch Museum Maastricht
Zoek soortgelijke berichten
Natuurhistorisch Museum Maastricht


Activiteiten-agenda

In en vanuit het museum worden worden in samenwerking met o.a. het Natuurhistorisch Genootschap tal van activiteiten georganiseerd. Onderstaand een overzicht voor de komende maand(en). Deze agenda van activiteiten wordt iedere laatste week van de maand bijgewerkt.

Aankondigingen voor deze rubriek dienen uiterlijk de 15de van de maand voorafgaande aan die waarin de activiteiten plaatsvinden schriftelijk bij de redactie bekend te zijn.


---

---

DONDERDAG 25 OKTOBER organiseert de Paddestoelenstudiegroep een practicumavond. Deze avonden zijn bedoeld om vondsten te bekijken, te bediscussiëren en uiteindelijk te determineren. De bijeenkomst wordt gehouden in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie