Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Najaarsvergadering vereniging voor gezondheidsrecht

Datum nieuwsfeit: 26-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Najaarsvergadering vereniging voor gezondheidsrecht

16 juli 2001

Op vrijdag 26 oktober 2001 wordt de najaarsvergadering van de Vereniging voor Gezondheidsrecht (VGR) gehouden Het thema van de bijeenkomst is 'Mededingingsrecht'.

Mevrouw prof.mr. E. Steyger, hoogleraar Europees bestuursrecht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, en de heer mr. G.J. Hamilton, hoofd afdeling wetgeving en juridische zaken van het Ministerie van VWS, zullen het thema inleiden.

Locatie en tijd bijeenkomst
De vergadering vindt plaats in het gebouw van de KNMG, Lomanlaan 103 te Utrecht en begint om 13.30 uur (einde ca. 16.00 uur), aanmelding is niet nodig. Ook belangstellende niet-leden zijn van harte welkom. Toegang is gratis.

Nadere inlichtingen?
Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met het secretariaat van de VGR, mevr. R. van Baal, Postbus 20051, 3502 LB Utrecht, telefoonnr. 030 28 23 322; fax: 030 28 23 397 en e-mail: (r.van.baal@fed.knmg.nl)

Ga naar : Nieuwspagina van de KNMG
Volgend artikel : Steun- en Verwijspunten voor Artsen: consulenten gevraagd

© copyright KNMG 2001 home . index . email/adres . Artsennet

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie