Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgerzaken Roermond tijdelijk naar Laurentiusplein

Datum nieuwsfeit: 26-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Roermond
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Roermond

Roermond, 24 oktober 2001

Afdeling Burgerzaken tijdelijk naar Laurentiusplein

De afdeling Burgerzaken verhuist komende maandag voor enkele maanden naar een tijdelijk onderkomen aan het Laurentiusplein 3 (voormalig gebouw van sociale zaken). Hier kunt u terecht voor paspoorten, rijbewijzen, burgerlijke stand en dergelijke. Vanwege deze verhuizing is de afdeling Burgerzaken op vrijdag 26 oktober de gehele dag gesloten. De verhuizing is noodzakelijk omdat er een ingrijpende verbouwing in het stadhuis plaatsvindt.

Burgerzaken is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 8.00 en 14.00 uur. Op donderdag kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur terecht. De telefoon- en faxnummers van de afdeling blijven ongewijzigd. Op deze verhuisdag (26 oktober) kunt u voor dringende zaken (zoals aangifte van geboorte of van overlijden) tussen 8.00 uur en 10.00 uur terecht in het gemeentehuis.

Voor parkeervergunningen, bouwvergunningen, belastingen en voorlichting kunnen inwoners gewoon terecht in het stadhuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie