Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kranten.com en Netdirect sluiten exclusief partnership

Datum nieuwsfeit: 26-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Kranten.com en Netdirect sluiten exclusief partnership

UTRECHT, 26-10-2001 -- Netdirect , marktleider op het gebied van online direct response advertising, heeft bekend gemaakt een exclusieve overeenkomst met Kranten.com te hebben gesloten. Netdirect zal op basis van deze overeenkomst Kranten.com richting de Nederlandse uitgeverijen exclusief vertegenwoordigen. Kranten.com biedt haar bezoekers de koppen uit alle Nederlandse dagbladen, waarna haar bezoekers de mogelijkheid hebben door te klikken naar de websites van de dagbladen zelf.

Volgens Marcel Beemsterboer van Netdirect betekent dit dat bezoekers van Kranten.com exclusieve aanbiedingen voorgeschoteld krijgen voor wat betreft abonnementen op dagbladen en tijdschriften. Beemsterboer verklaart dit als ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie