Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tijdelijke vestiging paardenstal aan Lindtsedijk Zwijndrecht

Datum nieuwsfeit: 26-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

Tijdelijke vestiging van een
paardenstal aan de Lindtsedijk

Bouwplan ten behoeve van de tijdelijke vestiging van een paardenstal aan de Lindtsedijk te Zwijndrecht. De burgemeester van Zwijndrecht geeft kennis van het feit dat op het infocentrum van de gemeente, met ingang vanaf 26 oktober 2001, gedurende 2 weken voor een ieder ter inzage ligt het bouwplan van de projectorganisatie HSL-Zuid ten behoeve van de tijdelijke vestiging van een paardenstal aan de Lindtsedijk te Zwijndrecht.

Aangezien het bouwplan afwijkt van het ter plekke geldende bestemmingsplan "De Geer" is het college van burgemeester en wethouders voornemens om met toepassing van artikel 17 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening tijdelijk voor een periode van 3 jaar vrijstelling te verlenen van het genoemde bestemmingsplan.

Gedurende bovenvermelde termijn kan een ieder schriftelijke bedenkingen tegen dit voornemen naar voren brengen. Uw bedenkingen kunt u richten aan:

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht
t.a.v. dhr. J. Foeken
Postbus 15
3330 AA Zwijndrecht.

Voor eventuele vragen en/of informatie kunt u contact opnemen met

de heer Vorster
tel. (078 620 65 99

Zwijndrecht, 25 oktober 2001

De burgemeester van Zwijndrecht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie