Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Groningen (vrijdagmiddag)

Datum nieuwsfeit: 26-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Groningen
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Groningen, plaats: Diverse 26-10-2001
Politiebericht Groningen (vrijdagmiddag) Vrijdagmiddag 26 oktober 2001

Verlate middageditie

Hoogezand: vrouw gewond bij steekpartij
Bij een steekpartij in haar echtelijke woning aan de Pieter Langendijkstraat in Hoogezand is vrijdagmiddag een 27-jarige vrouw uit die plaats gewond geraakt. Om nog onbekende reden kreeg de vrouw in de woning ruzie met haar even oude echtgenoot. De ruzie liep zo hoog op dat de man naar een mes greep en zijn vrouw daar mee verwondde. Het slachtoffer is met in ieder geval één steekwond in haar buik naar een ziekenhuis gebracht. Ze verkeert niet in levensgevaar. Haar man is door de politie in de woning aangehouden. Hij is naar het politiebureau gebracht en ingesloten voor verhoor. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van de ruzie.

De Wilp: man onderkoeld
Een 57-jarige man uit De Wilp werd vrijdag rond het middaguur door zijn buren aangetroffen in een sloot bij zijn woning aan de Keuningsweg in De Wilp. De man was sterk onderkoeld. De buren haalden de man uit de sloot en waarschuwden de hulpdiensten. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis en daar opgenomen. Zijn lichaamstemperatuur was inmiddels gedaald tot om en nabij de 24 graden Celsius. Politieonderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat de man, die nachtdienst had gehad in een fabriek in Groningen, vermoedelijk vrijdagmorgen bij thuiskomst in de sloot is gevallen toen hij uit zijn, op de oprit van zijn woning, dicht langs de sloot geparkeerde auto stapte. Vermoedelijk is de man al rond 09.00 uur in het water gevallen. Over zijn toestand is verder nog niets bekend.

Groningen: man aangehouden
De politie heeft vrijdagmorgen in de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen een 44-jarige man uit de Stad aangehouden. De man hield zich bij een postkantoor op en sprak op een irritante manier voorbijgangers aan en vroeg hen om geld. Medewerkers van het postkantoor hadden de man al enkele keren gevraag om weg te gaan omdat bezoekers het postkantoor niet binnen durfden te gaan. Dat had niet het gewenste resultaat waarop de politie werd gewaarschuwd. De man werd meegenomen naar het bureau en na verhoor met een bekeuring voor het veroorzaken van overlast heengezonden.

Inlichtingen: afdeling Communicatie, 0900 - 8844 (30 ct/min).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie