Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Quantum vormt Storage Solutions Group

Datum nieuwsfeit: 26-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persberichtQuantum vormt Storage Solutions Group

- Larry Orecklin benoemd als directeur

- samenvoeging NAS- en Data Protection-divisie
Genève (Zwitserland), 26 oktober 2001 -- Quantum Corporation, een vooraanstaand leverancier van opslagsystemen en gegevensbeveiliging, richt de Storage Solutions Group Group (SSG) op. De SSG bestaat uit de Data Protection- en NAS-activiteiten van Quantum.

Larry Orecklin is benoemd tot directeur van Storage Solutions Group en rapporteert direct aan Michael Brown, CEO van Quantum.

Benoemingen
Larry Orecklin geeft in zijn positie leiding aan twee divisies die onder de Storage Solutions Group vallen, te weten de Network Attached Storage-divisie (voorheen Snap Appliances) en de Data Protection-divisie (voorheen Quantum|ATL). Orecklin was voor zijn komst werkzaam als directeur van IBM's Tivoli Systems' Service Provider en Telecommunications.

Kevin Daly, voorheen directeur van Data Protection-divisie, is benoemd tot CTO (Chief Technology Officer) van de Storage Solutions Group. Russell Stern was al COO (Chief Operating Officer) van Quantum|ATL en blijft ook onder de nieuwe naam leiding geven aan Quantum's Data Protection-divisie als algemeen directeur. Ray Robidoux blijft algemeen directeur van Quantum's Network Attached Storage-divisie.

Quantum heeft Barbara Nelson benoemd tot directeur marketing en strategie.

Nelson, voorheen directeur van Quantum's DLTtape Group, wordt verantwoordelijk voor het positioneren van het merk Quantum en de strategie.

John Gannon wordt directeur van Quantum DLTtape Group en volgt hiermee Nelson op. Gannon was voorheen binnen Quantum werkzaam als verkoopdirecteur en directeur van de harde schijven-divisie, voor de overname door Maxtor.

Quantum
Quantum Corporation (NYSE:DSS) is sinds 1980 uitgegroeid tot een vooraanstaand leverancier van tapeopslagsystemen die hoge prestaties leveren en zeer betrouwbaar, kostenbesparend en schaalbaar zijn. De producten van het bedrijf worden gebruikt voor het maken van back-ups, voor archivering en voor het herstellen van belangrijke zakelijke data. Quantum is de grootste leverancier van DLTtape-automatiseringssystemen, DLTtape-drives, Super DLTtape-drives en Snap Server-producten (voor netwerkopslagsystemen in werkgroepen). Tot 1 juli 2001 leverde de Network Attached Storage-divisie wereldwijd meer dan 75.000 Snap Servers.

Meer informatie:
Quantum Peripherals (Europe) SA
Franco Mezullo
e: (franco.mezullo@quantum.com)
t: 00 41 (22) 929 76 16

Lubbers & De Jong B.V.
Marije Verdouw
e: marije@l-dj.nl
t: (020) 421 05 65reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie