Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

D66 Bestuurdersweekend in Landgoedhotel Vennendal Nunspeet

Datum nieuwsfeit: 26-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
D66

Zoek in www.D66.nl _____________ zoek Jonge Democraten - Nieuwe Democraten Partijblad Democraat
Idee
Jonge Democraten

DE BESTUURDERSVERENIGING nodigt alle D66'ers in het openbaar bestuur uit voor het:

Bestuurdersweekend

op vrijdag 26 oktober en zaterdag 27 oktober 2001 in Landgoedhotel Vennendal te Nunspeet

Er staan diverse interessante bijeenkomsten en activiteiten op het programma. Zo zal op vrijdag 26 oktober de 'Kamertjesdag' plaatsvinden en op zaterdag 27 oktober de gebruikelijke Fractie-interactiedag.

Tijdens de Kamertjesdag kunt u sessies verwachten met medewerking van onder andere Marga Kool, Dijkgraaf Reest en Wieden, Bob Roelofs, fractievoorzitter Arnhem, Ernst Bakker, Burgemeester van Hilversum en het Opleidingscentrum. Centraal in deze sessies staan de Eenpersoonsfracties, Burgemeesters en wethouders, Waterschappers, Dualisme, Communicatie met de burger en Hoe om te gaan met het verschijnsel van de Leefbaar-partijen.

Daarnaast zal op vrijdagavond het Bestuurdersdiner worden gehouden. Centraal tijdens dit diner staat het thema 'D66 en de macht'. Een terugblik op D66-deelname aan twee kabinetten. U kunt interessante bijdrages verwachten van onder andere Winnie Sorgdrager en Jan Terlouw. Daarnaast zullen er diverse prominente (oud-)bestuurders aanwezig zijn op dit diner.

De Fractie-interactiedag zal dit keer niet plaatsvinden op het Binnenhof, maar in de bosrijke omgeving van de Noordwest-Veluwe. U kunt verschillende sessies verwachten, bijvoorbeeld een sessie die in het teken zal staan van knelpunten in de psychiatrische opvang en zorg, m.m.v. Eddy Schuyer, lid Eerste Kamer. Daarnaast natuurlijk sessies met medewerking van leden van onze Tweede Kamerfractie. Zo zal Jan Hoekema zijn bijdrage leveren in een sessie over uitgeprocedeerde asielzoekers en zal Francisca Ravestein ingaan op ruimtelijk beleid en de handhaving daarvan op gemeentelijk niveau.

Deelname aan het programma is op drie verschillende manieren mogelijk, te weten het volledige programma, de vrijdag inclusief diner en de zaterdag inclusief uitgebreid lunchbuffet. Wanneer u het volledige programma bijwoont, bedragen de deelnamekosten fl. 300,-. Dit is inclusief borrel, diner, een kamer op basis van alleengebruik, ontbijt en afsluitende lunch. Wilt u alleen de vrijdag bijwonen, dan betaalt u fl. 100,-. Dit is inclusief borrel en diner. De zaterdag bijwonen kost fl. 55,-. Dit is inclusief een uitgebreid lunchbuffet als afsluiting van het weekend. Landgoedhotel Vennendal is zeer centraal gelegen in een prachtige omgeving en is makkelijk bereikbaar, zowel per auto als per openbaar vervoer. Een indruk van de locatie kunt u vinden op www.vennendal.nl.

Het bestuur van de Bestuurdersvereniging hoopt u te mogen verwelkomen in Nunspeet op 26 en 27 oktober aanstaande!

Aanmelden vooraf is noodzakelijk! Uw aanmelding moet uiterlijk 1 september binnen zijn en is pas definitief na betaling. Neem contact op met de bestuurdersvereniging: 070-3566051 of (bestuursdersvereniging@d66.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie