Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Peter van Egmond nieuwe directeur Comparex Nederland

Datum nieuwsfeit: 26-10-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht
Peter van Egmond nieuwe directeur Comparex Nederland Zaltbommel, 26 oktober 2001 ­ Comparex Nederland B.V. heeft Peter van Egmond (46) benoemd tot Managing Director. Hij volgt per 1 november aanstaande Hans-Dieter Jonescheit op, die het afgelopen anderhalf jaar als interim manager een belangrijk veranderingsproces binnen Comparex Nederland in goede banen leidde. Van Egmond neemt het in zijn nieuwe functie op zich om 'het nieuwe Comparex' gezicht te geven en verder uit te bouwen. Hij bouwt daarbij voort op de fundamenten van zijn voorganger, die terugkeert naar het hoofdkantoor in Mannheim. Sinds hij vorig jaar augustus werd aangetrokken als Manager Services, heeft Van Egmond zich onder meer beziggehouden met het herstructureren en uitbouwen van de afdelingen Customer Services, Professional Services en Pre-Sales Services. Uit hoofde van deze functie maakte hij al enige tijd deel uit van de directie van Comparex Nederland. Van Egmond is bekend met alle facetten van bedrijfsvoering in relatie tot ICT. Die kennis vergaarde hij voor een belangrijk deel al voor zijn komst naar Zaltbommel. Zo had hij zes jaar lang een leidinggevende positie bij ICT-dienstverlener Computer Science Corporation (CSC) en was hij eerder bij Sony Nederland B.V. verantwoordelijk voor het algehele ICT-beleid. COMPAREX Nederland B.V.
Als system integrator biedt Comparex flexibele, maar vooral stabiele oplossingen op het gebied van storage en servers met 'high availability' op elk niveau. Zij houdt zich bezig met het ontwerpen, inrichten en beheren van ICT-infrastructuren, die gericht zijn op het bieden van oplossingen voor mission-critical (e)Business-omgevingen. Haar expertise bevindt zich op de volgende vlakken: S Back-up & Recovery
S Network Attached Storage & Storage Area Network
S Server Based Computing
S Server Consolidatie
S Migratie van OS/390 naar UNIX of W2000
S Managed Services
S eBusiness Solutions
S Web & Portal Solutions
COMPAREX werkt nauw samen met vooraanstaande hardware leveranciers zoals SUN, Compaq, EMC, iPlanet en Citrix en met een aantal gerenommeerde softwarebedrijven, zoals Legato Software en BMC Software. COMPAREX Nederland is onderdeel van COMPAREX Holdings, met vestigingen in Europa en Afrika. In Europa is COMPAREX gevestigd in tien landen. In totaal telt de COMPAREX-organisatie ongeveer 7000 medewerkers, waarvan er bijna 1200 werken in Europa. COMPAREX Holdings had in het boekjaar '00 -'01 een omzet van circa EUR 708 miljoen (groei 4%). De nettowinst na belasting bedroeg EUR 50 miljoen. De onderneming heeft een sterke financiële positie. Focus voor de komende jaren ligt vooral op groei in Europa, met name in (e)Business-oplossingen en -diensten. Voor meer informatie kunt u de sites www.comparex.nl of www.comparexgroup.com bezoeken.


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie