Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie rolt XTC-laboratorium op in Lopik

Datum nieuwsfeit: 26-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 26-10-2001

Politieberichten district Lekstroom, 09.15 uur
Politie rolt XTC-laboratorium op

LOPIK De politie van het district Lekstroom rolde vrijdag 19 oktober een XTC-laboratorium op in een woning in Lopik. De politie kwam het laboratorium, dat professioneel was ingericht, op het spoor na verkregen informatie.

In de woning werden geen verdachten aangehouden. Het laboratorium werd inbeslaggenomen. De politie moest de inrichting van het laboratorium afvoeren met behulp van een vrachtwagen. Inbeslaggenomen werden onder andere distilleerapparatuur en grondstoffen om XTC te vervaardigen. De politie zet het onderzoek voort naar de verdachte(n).

Verkeerscontroles

LEKSTROOM De politie controleerde donderdagmorgen op het Hooglandse Jaagpad in Nieuwegein op de geslotenverklaring. Tussen kwart over acht en kwart voor negen werden vijf mensen bekeurd die toch het Hooglandse Jaagpad inreden.

Op De Staart in Houten hielden agenten een gordelcontrole. Tussen elf en twaalf uur, donderdagmorgen, kregen twaalf mensen een bon van negentig gulden omdat zij de gordel niet droegen.

Negen brom- en snorfietsen werden donderdagmiddag door de politie gecontroleerd in Nieuwegein. Drie mensen kregen een bekeuring voor het niet dragen van de helm, één brommer bleek niet verzekerd.

Tijdens een alcoholcontrole op en rond de Laagravenseweg in Nieuwegein werden vrijdagmorgen tussen kwart over drie en kwart voor vier dertien bestuurders gecontroleerd. Geen van hen had te veel gedronken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie