Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stadsdeelkantoor Stratum in Eindhoven medio 2002 op locatie

Datum nieuwsfeit: 26-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Persbericht: 26 oktober 2001

Stadsdeelkantoor Stratum medio 2002 op locatie

Stratum gaat medio 2002 als laatste stadsdeelkantoor op locatie. Piuslaan 74a (hoek Piuslaan/Heezerweg), dat nu Bex* Van der Schans Public Relations Adviseurs huisvest, komt per 1 april 2002 vrij. Na een interne verbouwing zal het pand medio 2002 de deuren openen als stadsdeelkantoor.

Een locatie vinden binnen Stratum leek na oprichting van de sector stadsdeelkantoren op 1 april 2000 vrij eenvoudig. Na een maand werd een vrijkomend schoolgebouw op het Kerstroosplein als mogelijke locatie gevonden. Onverwachts kreeg dat pand toch weer een onderwijsfunctie.

Gymzaal
Een andere mogelijkheid leek eind 2000 de minimaal benutte gymzaal van basisschool De Korenaer in de St. Wirostraat. De gymzaal zou moeten wijken voor noodunits; een lange weg met procedures en vergunningen en mogelijke inspraak. Tijdens het onderzoeken van deze mogelijkheid bleek opeens het pand Piuslaan 74a op korte termijn te huur. Die huur brengt bovendien lagere kosten met zich mee dan het plaatsen van noodunits. Ook de centrale ligging in Stratum en de profilering langs de Ring spelen een rol bij de keuze voor het gebouw aan de Piuslaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie