Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijziging Wet Collectieve Preventie Volksgezondheid

Datum nieuwsfeit: 26-10-2001
Bron: Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Zoek soortgelijke berichten

VOORSTEL TOT WIJZIGING VAN DE WET COLLECTIEVE PREVENTIE VOLKSGEZONDHEID

Minister Borst en staatssecretaris Vliegenthart van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) gaan de collectieve preventie volksgezondheid verder versterken. Zij sturen daarom vandaag een voorstel tot wijziging van de Wet collectieve preventie volksgezondheid (Wcpv) aan de Tweede Kamer. Een betere gezondheid voor zo veel mogelijk mensen door preventie is de kern van dit voorstel. In het voorstel worden de gemeentelijke taken preventie volksgezondheid geactualiseerd en verduidelijkt en worden enkele Rijkstaken geïntroduceerd.

De belangrijkste voorgestelde wijzigingen zijn: de herformulering van enkele gemeentelijke taken, de opdracht aan de gemeente om elke ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie