Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Sittard

Datum nieuwsfeit: 26-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 26-10-2001 Politieberichten district Sittard (RKey; 14.15 u) Vrijdag, 26 oktober 2001

District Sittard

Sittard; fikse boete
De politie heeft een 33-jarige man zonder vaste woon/verblijfplaats in het kader van een snelrechtprocedure en in overleg met het parket van de officier van justitie bekeurd met een boete van fl. 600,-. Personeel van een winkel aan de Brugstraat in Sittard betrapte donderdagmiddag de man bij diefstal van vleeswaren. Die werden teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar/winkel. Voor het geval de verdachte de boete niet kan of wil betalen, kreeg hij meteen een dagvaarding mee om snel voor de rechter te verschijnen.

Sittard; in gestolen auto
Bij controle afgelopen donderdagavond op de Stationstraat in Sittard van een 42-jarige automobilist uit Heerlen (trok de aandacht van de politie toen hij op de spoorwegovergang Hoeferveldweg/Stationstraat door het rode signaallicht reed), bleek dat de auto waarin de Heerlenaar zat die donderdag in Heerlen was gestolen. De automobilist werd meteen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. De gestolen auto werd inbeslaggenomen en afgesleept. De politie stelt een nader onderzoek in.

Brunssum; fikse boete voor belediging politie-agenten De politie heeft in het kader van een snelrechtprocedure en in overleg met het parket van de officier van justitie een 37-jarige automobilist uit Wijnandsrade bekeurd met een boete van fl. 500,-. De politie had de automobilist donderdag avond op het Doorvaartplein in Brunssum bekeurd voor een parkeerovertreding. Vermoedelijk omdat hij daarom kwaad was geworden uitte hij bij het wegrijden in zijn auto een belediging in de richting van de politie-agenten. Die hielden de automobilist daarop meteen aan en brachten hem voor nader onderzoek over naar het politiebureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie