Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vlaamse regering akkoord met steun voor Antwerpse Zoo

Datum nieuwsfeit: 26-10-2001
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Op voorstel van Renaat LANDUYT, Vlaams minister van Werkgelegenheid en Toerisme, hechtte de Vlaamse regering haar goedkeuring aan een ontwerpbesluit met betrekking tot de vzw Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen. Hiermee wordt uitvoering gegeven aan een onderdeel van het herstelplan van de Zoo van Antwerpen en de dierentuin van Planckendael.

Tot nu toe kon de Zoo van Antwerpen haar investeringen in toeristische uitrustingen voor 60% laten subsidiëren door de Vlaamse overheid en Toerisme Vlaanderen. De Vlaamse regering heeft deze subsidiemogelijkheid nu opgetrokken tot 100% van de investeringen van het begrotingsjaar 2001. De Vlaamse ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie