Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoeming Directeur Generaal bij Ruimtelijke Ordening

Datum nieuwsfeit: 26-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerraad
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Algemene Zaken

Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer
Persbericht Ministerraad
26 oktober 2001

BENOEMING DIRECTEUR-GENERAAL RUIMTELIJKE ORDENING BIJ

HET MINISTERIE VAN VOLKSHUISVESTING, RUIMTELIJKE ORDENING

EN MILIEUBEHEER

De ministerraad heeft besloten mevrouw ir. I.M. Bakker voor te dragen als directeur- generaal van de Ruimtelijke ordening bij het ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (VROM). De voordracht wordt gedaan door de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, in overeenstemming met de minister van Verkeer en Waterstaat. De benoeming gaat naar verwachting in op
1 november 2001. Het betreft een functie in het kader van de Algemene Bestuursdienst.

Mevrouw Bakker (48 jaar) is momenteel plaatsvervangend en waarnemend directeur- generaal van de Ruimtelijke Ordening bij het ministerie van VROM. Mevrouw Bakker studeerde in 1978 af aan de Landbouw Universiteit Wageningen, afstudeerrichting tuin- en landschapsarchitectuur. Hierna vervulde zij diverse managementfuncties bij de gemeente Rotterdam en de gemeente Dordrecht alwaar zij directeur stadsontwikkeling was tot haar overstap in 1999 naar het ministerie van VROM. Mevrouw Bakker volgt de heer ir. C.J. Vriesman op die is aangetreden als directeur Staatsbosbeheer.

RVD, 26.10.2001reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie