Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PvdA presenteert concept-kandidatenlijst

Datum nieuwsfeit: 27-10-2001
Bron: Partij van de Arbeid
Zoek soortgelijke berichten
Partij van de Arbeid

PvdA presenteert concept-kandidatenlijst

10- 27, 2001 De PvdA heeft vandaag haar concept-kandidatenlijst gepresenteerd in het Olympisch Stadion in Amsterdam. De lijst wordt aangevoerd door Ad Melkert. Tweede op de lijst is Kamervoorzitter Jeltje van Nieuwenhoven. Minister Klaas de Vries van Binnenlandse Zaken staat op plek drie. Daarna volgen staatssecretaris 03-go Vliegenthart van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en minister Willem Vermeend van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Op nummer zes staat minister Tineke Netelenbos van Verkeer en Waterstaat. Staatssecretaris Dick Benschop van Buitenlandse Zaken neemt plaats zeven in. De nummer acht, minister Herfkens van Ontwikkelingssamenwerking, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie