Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hutton schaaktoernooi van start in Utrecht

Datum nieuwsfeit: 27-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Koninklijke Nederlandse Schaakbond
Zoek soortgelijke berichten
Koninklijke Nederlandse Schaakbond

Hutton toernooi (Utrecht, 27 oktober)

Op zaterdag, 27 oktober 2001, zal het 43ste Hutton-toernooi worden gehouden te Utrecht. De organisatie is in handen van de jeugdcommissie van de Stichts-Gooise-Schaakbond. Bij het Huttontoernooi spelen jeugdteams van regionale schaakbonden tegen elkaar. Elk team bestaat uit 20 spelers. Dit jaar doen er maar liefst 12 regionale bonden, plus een team van de Vlaamse Schaakbond, mee.

Programma
11.00 - 11.45 uur aanmelden
15.00 uur Vergadering jeugdleiders regionale bonden 17.00 uur prijsuitreiking

Locatie
Het toernooi zal worden gehouden in het bedrijfsrestaurant van de firma Sara Lee/DE, Vleutensevaart 35 te Utrecht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Willem-Jan Niesert, e-mail: (wniesert@tref.nl), of kijken op www.move.to/sgs-jeugd.
---

Volg de opleiding scheidsrechter

Voor het goede verloop van wedstrijden, toernooien en competities is de aanwezigheid van gediplomeerde scheidsrechters van groot belang. Daarom organiseert de KNSB regelmatig opleidingen voor nieuwe scheidsrechters. Binnenkort gaan er weer twee opleidingen van start. Op 24 oktober begint er zowel in Heemskerk als in Rotterdam een nieuwe cursus scheidsrechter. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Uitvoerige gegevens over deze opleidingen zijn te vinden bij Opleidingen. Aanmelden kan bij het bondsbureau.
---

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie