Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Rijn & Venen

Datum nieuwsfeit: 28-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 28-10-2001

Politieberichten district Rijn & Venen, 10.55 uur
Zonder rijbewijs

MAARSSEN Op de Kometenweg had een automobilist zaterdagmiddag kort voor half drie een betonnen bal over het hoofd gezien. Hij reed hier tegenaan, waardoor de bal tegen een geparkeerde auto rolde en die auto beschadigde. De bestuurder, een 47-jarige inwoner van Maarssen, bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Hij verklaarde zich bereid de schade te vergoeden en kreeg een bekeuring voor het rijden zonder rijbewijs.

Te veel op

WOERDEN Op de Steinhagenseweg controleerden agenten zaterdagavond om tien over tien een 37-jarige automobilist uit Zoetermeer op alcoholgebruik. De man bleek met 1,55 promille achter het stuur te zitten. De man was zijn rijbewijs al kwijt, dus dat konden de agenten niet meer innemen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Doorrijden na aanrijding

MAARSSEN Na een tip van een getuige kon de politie een automobilist uit Maarssen (leeftijd onbekend) worden aangesproken op het doorrijden na een aanrijding. De man was vrijdagmiddag kort na half één in de parkeergarage bij winkelcentrum Bisonspoor met zijn auto tegen een andere auto aangereden, had de schade bekeken en was er vervolgens vandoor gegaan. De politie liet een briefje achter op de aangereden auto. De veroorzaker werd door de politie aangesproken op zijn gedrag. Hij krijgt een proces-verbaal voor doorrijden na een aanrijding.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie