Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stan Rijken wint Sparrenbosloop in Boxtel

Datum nieuwsfeit: 28-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


VUGHTSE SPORTCLUB PRINS HENDRIK

AFDELING ATLETIEK

PERSBERICHT

Vught, 28 oktober 2001

Stan Rijken wint Sparrenbosloop in Boxtel van begin af

Stan Rijken uit Den Dungen heeft de 37e editie van de Sparrenbosloop in Boxtel gewonnen. De Prins Hendrik-atleet startte zondag 28 oktober snel en had weinig tegenstand in deze regiocross. Rijken (27), die normaliter alleen crosswedstrijden van nationaal niveau loopt, kon makkelijk weglopen van Koos Verweij uit 's-Hertogenbosch en kwam met een voorsprong van een halve minuut over de finish. Hij liet een tijd van 29 minuten en 17 seconden noteren over de 9800 meter-lange bosloop. Clubgenoot Frank Assmann uit Vught werd zesde.

Inge Nijhoving eindigde als tweede in Boxtel. De Prins Hendrik-atlete uit Baarschot moest de Bossche topatlete Grete Koens (Ciko'66 Arnhem) voorlaten gaan.

De Sparrenbosloop is de eerste veldloop uit het Brabant Noord-Oost Crosscircuit. Rijken en Nijhoving voeren na de 1e wedstrijd het tussenklassement aan.

EINDE BERICHT

NOOT VOOR DE REDACTIE (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie