Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eenmalig optreden Bond in Vredenburg Utrecht

Datum nieuwsfeit: 28-10-2001
Bron: Mojo Concerts
Zoek soortgelijke berichten
Mojo Concerts

Bond, de nieuwste liefdesbaby van klassiek en populair, geeft op zondag 28 oktober aanstaande een eenmalig optreden in het Utrechtse Vredenburg. De formatie was nooit eerder in ons land te zien en heeft inmiddels een indrukwekkende live-reputatie opgebouwd.

De Engelse formatie Bond werd aanvankelijk binnengehaald als de Spice Girls van de klassieke muziek, maar Eos (viool), Haylie (viool), Gay-Yee Westerhoff (cello) en Tania Davis (alt viool) zijn met niemand te vergelijken. De sexy, flamboyante en uitermate begaafde muzikanten hebben stuk voor stuk een doortimmerde muziekopleiding genoten en bespelen hun specifieke instrument al sinds hun kinderjaren. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie