Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Premiere Artis: Barbie in de Notenkraker videofilm

Datum nieuwsfeit: 28-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BLUM EN PARTNERS

Premiere Barbie in de Notenkraker

PREMIERE BARBIE IN DE NOTENKRAKER

Voor elke denkbare rol is er intussen wel een Barbie. Filmster was deze wereldberoemde pop tot nu toe echter niet. Dat Barbie werkelijk acteertalent heeft blijkt uit de gloednieuwe film Barbie in de Notenkraker, gebaseerd op het wereldberoemde sprookjesballet van de Russische componist Tsjaikovski.
Barbie schittert - door de inzet van de allernieuwste animatie- en all motion-technieken - in een dubbelrol als ballerina Clara en Suikertaart Fee.
Bij het filmdebuut van Barbie is samengewerkt met topmensen uit de wereld van muziek en dans. Zo verzorgt het Londens Symphonie Orkest de muziek en Peter Martins, verbonden aan het vermaarde New York City Ballet, tekende voor de choreografie.

Première:
De Nederlandse première van de Barbie in de Notenkraker videofilm vindt plaats op 28 oktober a.s. om 13.30 uur in Artis in Amsterdam. Vertegenwoordigers van de pers die deze première willen bijwonen kunnen zich aanmelden bij Blum en Partners.

Voor meer informatie:
Blum & Partners Adviesbureau voor Communicatie
tel. 020 - 676 34 84 fax 020 - 679 51
27 e-mail (bureau@blumpr.nl)
Voor (digitaal)beeldmateriaal:
ANP perssuport foto of Blum & Partners


09 okt 01 11:41

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie