Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Prostaat.nl eerste platform voor zowel patient als medicus

Datum nieuwsfeit: 29-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Prostaat.nl eerste platform voor zowel patient als medicus

MAARSSEN, 29-10-2001 -- Sinds kort tijd is de website Prostaat.nl online. Op deze website vinden patienten uitgebreide informatie betreffende de verschillende prostaataandoeningen, alsmede betreffende prostaatgerelateerde problemen zoals erectiestoornissen.

Voortkomend uit enthousiasme en de wens om de patient voor te lichten en mondiger te maken, hebben de Utrechtse uroloog Prof. Dr. T.A. Boon en dhr. W.T.H.J. Melissen, Stichting Prostaat Informatie voor Patient en Professie (PIPP) opgericht. Middels het massa-medium internet verzorgt Stichting PIPP thans de informatievoorziening voor de patient en geinteresseerde leek. Aan een professie deel (voor de medicus) wordt gewerkt. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie