Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanhouding na mishandeling in Roermond

Datum nieuwsfeit: 29-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 29-10-2001
Mediaberichten 29 oktober (13.15 uur)

Roermond aanhouding na mishandeling

ROERMOND De politie heeft zondagavond een 29-jarige man uit Blerick aangehouden op verdenking van mishandeling van een 41-jarige vrouw uit Roermond in haar woning aan de Prinses Beatrixstraat. De vrouw was daardoor dusdanig overstuur dat de politie grote moeite had haar te kalmeren. Uiteindelijk ging zij mee naar het bureau om daar aangifte te doen. Toen de verdachte daar ook verscheen is hij direct door de politie aangehouden. De mishandeling, waarbij de man volgens de vrouw probeerde haar de keel dicht te knijpen, werd beëindigd door een getuige die de verdachte bij het slachtoffer weg kon trekken. De politie is een onderzoek gestart om de toedracht van de mishandeling te achterhalen. De verdachte is ingesloten.

Venlo boete geïnd

VENLO Bij controle van een groep rondtrekkende zigeuners ontdekte de politie zondagavond dat een 47-jarige man uit Veldhoven nog een boete had openstaan. Daarmee geconfronteerd betaalde de man contant het bedrag van ruim fl. 300,-. De politie controleerde de man op een terrein aan de Louisenburgweg.

Leunen brand in loods

LEUNEN De leiding van een gastank naar een drooginstallatie is in de nacht van zondag op maandag, mogelijk door kortsluiting, in brand geraakt. In de loods aan de Teeuwenhofweg werd mais gedroogd. Die drooginstallatie werkt op gas, dat via een leiding van de gastank van 8.000 liter naar de drooginstallatie wordt geleidt. De leiding raakte in brand en zodra de brandweer de leiding kon afsluiten was het vuur snel onder controle. Van een strafbaar feit is geen sprake en de politie stelt dan ook geen verder onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie