Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeester Etten-Leur vijfentwintig jaar in het ambt

Datum nieuwsfeit: 29-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Etten-Leur
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Burgemeester drs. J. A.M. van Agt 25 jaar in het ambt

Burgemeester drs. J.A.M. van Agt is op 1 november aanstaande 25 jaar in het ambt. In de afgelopen kwart eeuw heeft hij het burgemeesterschap vervuld in achtereen-volgens de gemeenten Eersel, Haaksbergen en Etten-Leur. Omdat de heer Van Agt de burgemeestersfunctie in Etten-Leur nog niet zo lang uitoefent (sinds 1 mei 1999), is er mede op zijn verzoek geen publieke viering van het jubileum; wel wordt er binnen de gemeentelijke organisatie aandacht aan besteed.

Na een wetenschappelijke functie bij de Technische Hogeschool te Eindhoven, werd de heer Van Agt per 1 november 1976 benoemd tot burgemeester van de gemeente Eersel in Oost-Brabant. In 1991 volgde zijn benoeming tot burgemeester van Haaksbergen (Twente) en sinds 1 mei 1999 is hij burgemeester van Etten-Leur.

Burgemeester Van Agt is tevens voorzitter van de Regionale Brandweer Breda, lid van het Regionaal College van Politie en lid van het algemeen bestuur van het Regionaal Archief West-Brabant.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie