Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Natte en droge internetpresentatie

Datum nieuwsfeit: 29-10-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

@MSTERDAM

@MSTERDAM realiseert zowel natte als droge Internetpresentatie

In de afgelopen periode lanceerde @MSTERDAM voor het RIZA (Rijksinstituut voor Integraal Zoetwaterbeheer en Afvalwaterbehandeling) de internetpresentatie SPA; http://www.waterland.net/wateremissies/spa. SPA, de motor voor schoon proceswater, staat voor schone technologie, preventiemaatregelen en afvalwaterbehandeling. De presentatie bevat niet alleen informatie over watermanagement en waterbehandeling maar ook over het zogenaamde droog produceren, wat verwijst naar verkennende studies naar 'superkritische technieken.' De database voor SPA is gekoppeld aan www.wateremissies.nl, een presentatie die @MSTERDAM al eerder realiseerde voor Rijkswaterstaat. Deze koppeling van de databases maakt het mogelijk om actuele informatie tussen de twee internetpresentaties ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie