Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe webmaster bij Demon

Datum nieuwsfeit: 29-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Persbericht

29 oktober 2001

Wendy The, Webmaster - nieuw bij Demon

~ Webontwikkelaar neemt website Internetprovider onder handen ~

Demon Internet, drie keer internetprovider van het jaar, heeft met de aanstelling van Wendy The een eerste, belangrijke stap gezet in de richting van een totaal vernieuwde website. The zal zich in haar nieuwe functie van Webmaster bezig gaan houden met het organiseren van een grondige metamorfose en uitbreiding van de website van de Internet Service provider. De nieuwe website moet voor het einde van dit jaar live zijn.

"Wij willen laten zien dat Nederland één van de meest vooruitstrevende landen op internetgebied kan zijn. Onze website moet dat natuurlijk ook uitstralen. Met de aanstelling van Wendy The, geloven wij een belangrijke stap in de goede richting te hebben gedaan," aldus Chris Willis, General Manager van Demon Internet. "Onze nieuwe Webmaster zal onze website een grondige make-over geven, zodat de professionele uitstraling en het innovatieve karakter van Demon straks ook op het web duidelijk naar voren komt."

"Ik zie het als een grote uitdaging de nieuwe website nog toegankelijker te maken voor klanten en andere bezoekers," zei The. "De helpdesk van Demon Internet is bekroond, de diensten zijn al meerdere malen in de prijzen gevallen, nu alleen de website nog."

The heeft sinds 1997 in verschillende functies voor onder andere de Universiteit van Amsterdam, Kwik-Fit, Kabinet-Online en The Ego Development websites ontworpen, gebouwd en onderhouden. The's uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van de ontwikkeling en beheer van websites, maakt haar tot de ideale persoon om de website van Demon in een totaal nieuw jasje te steken.

(263 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Demon
Demon is een merknaam van Thus plc, één van Engelands grootste aanbieders van telefoon, data, Internet en interactieve diensten, voornamelijk opererend onder de Thus en Demon vlag.

Demon Internet bedient zowel particuliere als zakelijke klanten met een volledig aanbod van methodes voor Internettoegang, zoals leased lines, ADSL, ISDN-2 en natuurlijk inbel accounts. Overige diensten zijn onder andere Webhosting, co-location, managed server hosting, Virtual Private Networks (VPN) en online gaming.

Demon Internet kreeg in Nederland in januari 2001 voor het derde jaar op rij van de lezers van Net Magazine een 'gouden zwaard' toebedeeld. Dit is de prijs voor de provider van het jaar. In juli 2001 kreeg Demon Internet voor de derde keer op rij de hoogste waardering van MKB beslissers die participeerden in een telefonisch onderzoek van Blauw Research naar de kwaliteit van Internet Providers.

Voor verdere persinformatie of fotomateriaal, kunt u contact opnemen met: Yvonne van Bokhoven van LEWIS, het IT PR bureau:
Tel: 043-356 69 56Fax: 043-356 69 55
E-mail: (yvonnev@lewispr.comhttp)://www.lewispr.com

Voor verkoopinformatie kunt u contact opnemen met Demon: Tel: 020-422 20 00Fax: 020-422 20 01
E-mail: (sales@demon.nlhttp)://www.demon.nl

PRWEEK's Consultancy of the Year Finalist, 2001
PRWEEK's Hi-Tech Agency to Watch, 2000/2001

Yvonne van Bokhoven
LEWIS Communications BV
Marketing and Media Relations for Technology Companies Gaetano Martinolaan 95
6229 GS Maastricht
Nederland
Tel: +31 (0) 43-3566956
Fax: +31 (0) 43-3566955
Web: www.lewispr.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie