Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 29-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 29-10-2001
Mediaberichten 29 oktober (14.30 uur)

Molenhoek verkeersgewonde

MOLENHOEK Een 34-jarige man uit Bergen is maandagmorgen ernstig gewond geraakt toen hij op de Rijksweg met zijn auto tegen een boom reed. Getuigen zagen de man rond tien uur zonder aanwijsbare reden plotseling van rechts naar links de weg over schieten en frontaal tegen een boom rijden. Het slachtoffer raakte daarbij bekneld in de totaal vernielde auto en moest door de brandweer worden bevrijdt. Een traumahelicopter kwam naar de plaats van het ongeval, maar uiteindelijk is de man met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en daar opgenomen.

VENLO - Uitzending opsporingsprogramma De Gouden Tip

VENLO Op dinsdag 30 oktober wordt het opsporingsprogramma `De Gouden Tip` op L1-TV uitgezonden. De eerste uitzending is om 17.07 uur. Daarna herhalingen om 18.07 uur, 19.07 uur, 21.07 uur en om 22.07 uur. Ook woensdag 31 oktober wordt het programma een aantal keren herhaald tussen 9.00 uur en 15.00 uur. In de uitzending worden de volgende vier zaken behandeld:

Zaak 1

Steekpartij Tegelen Op dinsdagavond 9 oktober wordt er aangebeld bij een woning aan de Wambacherhof in Tegelen. Als de bewoner opendoet, staan er twee mannen aan de deur en wordt hij neergestoken. Door een gedetailleerd signalement te laten zien hoopt de politie dat kijkers dit tweetal herkent zodat ze opgespoord kunnen worden.

Zaak 2 en 3

Berovingen in Roermond Op maandagavond 15 oktober worden kort achter elkaar twee roofovervallen in de buurt van de Donderbergflats in Roermond gepleegd. De politie vermoedt dat het om dezelfde daders gaat. Door de zaak te reconstrueren hoopt de politie dat getuigen zich melden, die de politie kunnen helpen de twee overvallers te identificeren en op te sporen.

Zaak 4

Pinnen met gestolen pinpas Op zondagmiddag 7 oktober weet een vrouw in Weert de pinpas te stelen van een geestelijk gehandicapte man. Korte tijd later wordt bij een bank in Weert twee keer geld van de man zijn bankrekening gehaald door drie mannen. Door de fotos te tonen die gemaakt zijn door de bewakingscamera, hoopt de politie deze zaak op te lossen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie