Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gartner Group: productportfolio van ELSA onderscheiden

Datum nieuwsfeit: 29-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Grafische kaarten van ELSA onderscheiden

Gartner Group: productportfolio van ELSA beste en meest innovatieve

Nieuwegein, 29 oktober 2001 - ELSA, fabrikant van oplossingen voor internettoegang, netwerken en grafische computertoepassingen, biedt het beste en meest complete gamma grafische kaarten van dit moment. Dat wijst onafhankelijk marktonderzoek van Gartner Group uit. ELSA heeft voor beide aspecten onderscheidingen ontvangen, die zijn uitgereikt tijdens de NVDIA Channel Partner conferentie in Brussel.

De onderzoeksresultaten zijn gebaseerd op de mening van afnemers en eindgebruikers van grafische kaarten die in opdracht van Gartner Group zijn geënquêteerd.

ELSA ziet de onderscheidingen als belangrijke steun voor de strategie van het bedrijf. Die houdt in dat ondanks internationale druk op de prijzen, de kwaliteit nooit in het geding mag zijn. Het technologisch partnership met NVDIA ? toonaangevend producent van grafische processors ? blijkt hierin van groot belang. Dirk Schunk, Vice President Consumer Graphics van ELSA: "De gebleken waardering van onze klanten steunt ons in onze strategie om professioneel presterende grafische kaarten voor veeleisende gebruikers te blijven ontwikkelen en leveren."

ELSA
ELSA is wereldwijd leverancier van internettoegang- en computer graphics-oplossingen voor de pc. Het productprogramma van ELSA omvat onder andere modems, ISDN-adapters, ISDN- en DSL-routers, grafische kaarten en monitoren.
ELSA is opgericht in 1980 en telt momenteel meer dan 700 medewerkers. Naast het hoofdkantoor in Aken, Duitsland, heeft ELSA vestigingen in San José (VS), Taipei (Taiwan), Tokio (Japan), Londen (VK), Parijs (Frankrijk), Milaan (Italië), Madrid (Spanje), Stockholm (Zweden) en Gent (België).
Sinds juni 1998 wordt het aandeel van ELSA AG verhandeld op de Neuer Markt (WKN 507 360) van de beurs van Frankfurt in Duitsland. ELSA Benelux is in 1999 opgericht en gevestigd nabij Gent. Deze vestiging is verantwoordelijk voor de verkoop van alle ELSA-producten in België, Nederland en Luxemburg. ELSA Benelux onderhoudt de contacten met de distributiekanalen en verstevigt de relaties met de resellers en system integrators.

In Nederland worden de ELSA-producten gedistribueerd door: MCDOS, PST, Pollux, Quote Components en Stebis

Voor productinformatie kunt u bellen met ELSA op +32 9 382 72 62

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie