Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Presentatie eerste nota virtuele ordening Kabinetonline

Datum nieuwsfeit: 29-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Partij van de Arbeid
Zoek soortgelijke berichten
Partij van de Arbeid

Slotbijeenkomst - Presentatie Eerste Nota Virtuele Ordening geplaatst door: PvdA Algemeen

Oct 17, 2001 Op maandag 29 oktober aanstaande presenteert het kabinetonline de Eerste Nota Virtuele Ordening aan Staatssecretaris Rick van der Ploeg. Iedereen is van harte welkom om 20.00 uur in Felix Meritis (Keizersgracht 324 in Amsterdam). Daarna volgt discussie met de zaal en stemming over de plannen. Toegang is gratis.

Slotbijeenkomst kabinetonline
Presentatie Eerste Nota Virtuele Ordening
Maandag 29 oktober 2001
20.00 - 22.30 uur
na afloop borrel

Felix Meritis
Keizersgracht 324
1016 EZ Amsterdam

Met o.a.
Offline staatssecretaris Rick van der Ploeg, Online minister-president Sanderijn Cels, RTL-commentator Frits Wester, Presentator Niesco Dubbelboer

Toegang: gratis

Meer info: www.kabinetonline.nl

Aanmelden: (redactie@kabinetonline.nl)

Kabinetonline is een initiatief van Infodrome (www.infodrome.nl) met medewerking van Booij en Van Bruggen (www.bkb.nl). Het kabinetonline is een virtueel kabinet van jonge denkers dat sinds november 2000 actief is en zich een jaar lang heeft beziggehouden met de informatiesamenleving en de overheid in de toekomst. Ze heeft gezocht naar antwoorden op vragen over de ambitie en de positie van de overheid, die door de ontwikkelingen in de informatie- en communicatietechnologie gaan veranderen. Het kabinetonline wordt mede mogelijk gemaakt door Netlinq-Framfab (www.framfab.nl) en DiON Media (www.dionmedia.com)

Partij van de Arbeid

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie