Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reconstructie Bermweg Capelle aan de IJssel

Datum nieuwsfeit: 29-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Capelle a/d IJssel
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Reconstructie Bermweg tussen manege en Schollevaartseweg

Het betreft hier het gedeelte tussen de manege en de Schollevaartseweg. Dit weggedeelte wordt opgebroken, opnieuw geasfalteerd en ingericht als 30 km zone. Voor de inrichting als 30 km zone moet onder andere de weg plaatselijk worden versmald en moet het kruispunt Bermweg/Schollevaartseweg verhoogd worden aangelegd.

In de periode van maandag 29 oktober tot ongeveer vrijdag 9 november 2001 worden er voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd, wordt het plateau op het kruispunt gedeeltelijk aangelegd en wordt de duiker (slootverbinding) ter hoogte van Bermweg 550 en 552 vervangen. Het doorgaande verkeer kan in deze periode, zij het met enige hinder, gewoon gebruik maken van de
Bermweg/Schollevaartseweg.
Vervolgens wordt het gedeelte tussen de manege en de Schollevaartseweg geheel opgebroken en opnieuw geasfalteerd. Hiervoor wordt het gedeelte tussen de manege en de Schollevaartseweg van maandag 12 november tot 30 november 2001 voor al het doorgaande verkeer afgesloten.

Bereikbaarheid van woningen en bedrijven
De aanliggende woningen en bedrijven zijn in de periode van maandag 19 november tot en met vrijdag 23 november 2001 alleen bereikbaar vanuit de richting Kanaalweg. Tijdens het aanbrengen van het asfalt in de periode van maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november 2001 zijn de aanliggende woningen en bedrijven gedurende enige dagen overdag niet bereikbaar. De woningen aan het Ringvaartpark en in de Schippersbuurt zijn in de periode van maandag 12 november tot 30 november 2001 alleen bereikbaar via de Klaas Klinkertweg.

Wanneer alles volgens planning verloopt, zijn de werkzaamheden op vrijdagmiddag 30 november afgerond. Voor meer informatie kunt u terecht bij het informatiecentrum van de gemeente Capelle aan den IJssel, telefoon 010-2848484.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie