Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Succesvolle migratie naar Euronext Markt Model

Datum nieuwsfeit: 29-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Euronext Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Euronext Amsterdam

29 Oct 2001 Euronext Amsterdam succesvol gemigreerd naar Euronext Markt Model

Euronext Amsterdam: succesvolle migratie naar Euronext Markt Model

Euronext Amsterdam is succesvol overgegaan naar het Euronext cross-border handelssysteem gebaseerd op NSC technologie. Door deze overgang zijn de effectenmarkten in Amsterdam, Brussel en Parijs verenigd op één handelsplatform, gebruik makend van het Euronext Market Model en één gezamenlijk Rule Book. Dit is een belangrijke stap in de creatie van de geïntegreerde Europese Markt van Euronext.

Vanaf 29 oktober kunnen markt participanten, wanneer hun clearing and settlement arrangementen erop ingericht zijn, direct handelen op de Euronext effectenmarkten. Het Europese Marktconcept is compleet op het moment dat Euronext volgend jaar geïntegreerde clearing and settlement functies heeft. Euronext heeft dan het grootste onafhankelijke geïntegreerde Europese electronische handelsplaform gerealiseerd.

Euronext wil hierbij de financiële gemeenschap, haar medewerkers en alle anderen die hard hebben gewerkt aan het bereiken van dit succes van harte bedanken.

© Euronext Amsterdam / Marketingcommunicatie

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie